Man (38) in levensgevaar na vechtpartij in Rochefort

Een 38-jarige man uit Nassogne (Luxemburg) verkeert in kritieke toestand na een vechtpartij tussen meerdere personen in de nacht van zaterdag op zondag tijdens een lampionnenfeest in Rochefort (Namen). Dat meldt L’Avenir en het nieuws wordt bevestigd door het parket van Namen.

“Het slachtoffer van de vechtpartij in Rochefort is niet overleden. Zijn toestand is wel kritiek”, aldus het parket van Namen. Een onderzoek is aan de gang. Volgens L’Avenir zouden drie personen die aan de vechtpartij deelnamen ondertussen geïdentificeerd zijn.

Zondagmiddag werd een man opgepakt op basis van twee getuigenissen, die van een brandweerman en een politieagent in burger. Maandagochtend wordt de man verhoord. De omstandigheden van de ten laste gelegde feiten zullen afhangen van de gezondheidstoestand van het slachtoffer.

De politie zegt dat het onderzoek moeizaam zal verlopen “omdat we ons in een milieu bevinden waar men niet gemakkelijk praat” en roept getuigen op om contact op te nemen met de politie van Rochefort.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen