Lucas Fowler en Chynna Deese. Rechts Alan Schmegelsky, de vader van een van de tieners die veracht worden van de moord op het koppel.
Volledig scherm
Lucas Fowler en Chynna Deese. Rechts Alan Schmegelsky, de vader van een van de tieners die veracht worden van de moord op het koppel. © Facebook/RV

Vader van moord verdachte Canadese tiener zegt dat hij “perfect begrijpt” hoe families slachtoffers zich voelen, maar die pikken dat niet

De vader van een van de tieners die verdacht worden van drievoudige moord in Canada, heeft in een interview gezegd dat hij “perfect begrijpt” hoe de families van de slachtoffers zich voelen omdat hij zelf ook zijn zoon verloren is. Enige verantwoordelijk voor de gruwel die zijn kind aanrichtte, wimpelde Alan Schmegelsky categoriek af. Iets waar de nabestaanden geen oren naar hebben.

10 reacties

  • Lutgardis Baert

    5 jaar geleden
    Het is gemakkelijk de ouder de schuld te geven, maar iedereen weet dat jongeren ook onder invloed staan van hun omgeving. Je kan als ouder zo je best doen. Maar als het kind steeds naar het verkeerde gaat, met foute mensen omgaat. Wat doe je dan als ouder. Het is deze dag moeilijk om kinderen op te voeden. Alles bevat zoveel geweld en je ziet op de sociale media zoveel negativiteit. Voor hen blijkt dat het leven te zijn. Wat heb je dan nog als kracht als opvoeders.?
  • An Vanautgaerden

    5 jaar geleden
    Angstaanjagend dat daar zomaar iedereen gewapend rondloopt
  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    Marijke Deruyck. Zij zijn de moordenaars. Het bewijs is er. Er stond een uitgebrande voertuig van hun in de buurt van waar een lijk gevonden is.
  • marijke deruyck

    5 jaar geleden
    En als die 2 moordverdachten nu zelf de volgende slachtoffers waren van een seriemoordenaar, die dan ook de eerste slachtoffers op zijn geweten heeft ? Of weten ze al zeker dat beide jongemannen de moorden gepleegd hebben ?
  • ivan chtuka

    5 jaar geleden
    Dike bulshit Mijnheer