Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Open Vld en CD&V gaan deelnemen aan formatiegesprekken

Open Vld gaat in op de vraag van N-VA om deel te nemen aan de formatiegesprekken voor een nieuwe Vlaamse regering. Dat heeft de partij meegedeeld in een persbericht. Ook CD&V gaat in op de uitnodiging van Vlaams informateur Bart De Wever. Dat is bevestigd aan VTM NIEUWS.

59 reacties

  • Walter Thomassetti

    5 jaar geleden
    Tijd voor verandering, mijn botte gerard. Je zal zien dat de grote verliezers de grootste winnaars worden. Zij zullen nu gaan dicteren wie, wat en hoe. En Bartje stond erbij en keek ernaar. Nogmaals worden de Vlamingen verraden. Hopelijk werpt hij alsnog de handdoek in de ring en gaan we naar nieuwe verkiezingen. Maar denk het niet, de macht van de postjes zal wel doorwegen. Weeral 5 jaar gebukt onder wanbeleid en graaicultuur.
  • Noël Abbeel

    5 jaar geleden
    Is er mogelijkheid om nieuwe verkiezingen te organizeren of een referendum ? Want velen zijn het beu hoor !
  • Guy Peeters

    5 jaar geleden
    Waarom lees ik hier telkens dat de stem van de kiezer niet telt ?? De stem van de kiezer is nu eenmaal dat deze drie partijen een meerderheid hebben. Punt !!
  • Steven van Sas

    5 jaar geleden
    Weer 5 jaar een beleid om ons de laatste cent uit de zakken te kloppen. Corrupte bende heeft niks geleerd. En helemaal mr de wever niet. Verschrikkelijk
  • Wilfried Verheecke

    5 jaar geleden
    Vanaf vandaag voor mij geen ACV, CM, CD&V of wat dan ook van deze strekking meer. Walgelijk hoe jullie aan de postjes hangen. Geen enkel eergevoel meer of respect voor de kiezer. Tijd om in retraite te gaan.