BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vlaams Belang: “800.000 kiezers worden gewoon gedumpt”

Informateur Bart De Wever heeft zijn startnota voorgelegd aan CD&V en Open Vld en dat wil dus zeggen dat Vlaams Belang niet verder zal mee onderhandelen. Dat meldt partijvoorzitter Tom Van Grieken in een persbericht. “Het oorverdovende signaal van de kiezer wordt niet gehoord. Dit is de coalitie van de verliezers”, reageert Van Grieken ontgoocheld.

198 reacties

  • JAN luytens

    5 jaar geleden
    Indien BDW het VB zou meegenomen hebben in een Vlaamse regering zou NVA zichzelf federaal uitgesloten hebben . Nu kunnen ze Wouterke het veld in sturen om met Dirupo misschien een opening te zoeken om op die manier nog trachten de postjes binnen te halen . Postjes is immers het enige waar het om draait in de politiek .
  • Nolle Verdonck

    5 jaar geleden
    Philip Maes jij weet duidelijk hoe een democratie werkt. De kiezer straft de partijen af die voorbije jaren eens slecht beleid en wat gebeurd er we krijgen terug hetzelfde. Als dat voor jou democratie is dan heb je een probleem.
  • Ronny Ooijen

    5 jaar geleden
    Chris Devlaeminck, raar dat sommigen toch te dom zijn om om uitspraken van De Wever over VB te begrijpen. Er is namelijk geen grotere VB hater dan BDW.
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Het wordt tijd dat het VB stopt om enerzijds hun karretje aan de N-VA te hangen en anderszijds die partij proberen te beschadigen en te beschuldigen. De N-VA heeft hen NIET gedumpt. Er is gewoon geen DERDE partij te vinden om samen met het VB en de N-VA een meerderheid te vormen. Als ze op iemand willen afgeven dan moeten ze dat op de andere partijen doen. Wat dat zogezegd dumpen betreft, de media doet er eveneens gretig aan mee om dit onterecht de N-VA aan te smeren. Bizar! Hoe zou dat komen?
  • Rene Philips

    5 jaar geleden
    En maar blijven beweren dat ze tegen het cordon sanitair zijn hé meneer Dewever.