Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Tot 230.000 euro bruto per maand: Anderlecht neemt contract Chadli bij Monaco integraal over

RSC AnderlechtNacer Chadli maakte vandaag voor het eerst zijn opwachting in het (oefen)shirt van Anderlecht. Met een apart prijskaartje rond de hals. Volgens Franse media betaalt paars-wit geen huursom aan AS Monaco, maar neemt het wel zijn salaris integraal over. De flankaanvaller verdiende in Monaco naar verluidt tussen de 215.000 en 230.000 euro bruto per maand.

72 reacties

  • Richard Tolenaars

    5 jaar geleden
    Kan nog niet mee in het 2e van Ajax.
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Ik baal ook van de belachelijke sommen in het voetbal. Maar vooraleer kritiek te geven, moeten sommigen hier toch grondiger informern. Want sinds enkele decennia komt het geld van elders dan de stadiontickets en abonnementen. Beste Marc VDP, niks is zo dom dan over iets te praten waar je totaal niks van afweet. Ik heb het ook liever zonder zwart geld, maar in alle sectoren is het aanwezig, zeker in België. Of anders: koop geen auto's meer, ga nooit meer op restaurant of bouw geen huis meer.
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    @marc van de poel, uw rekening klopt niet want er zijn ook de sponsors, de tv-rechten, de shop. Als je weet hoeveel een paar minuten reclame op tv kost kan je je best voorstellen hoeveel de reclame op een voetbaltruitje opbrengt.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    frans ornelis, deze discussie wat een voetballer verdiend is totaal onzinnig. Oke de bedragen zijn onbeschoft, maar zij dragen ook 52% belasting af van hun verdiende loon. Misschien had jij voetballer moeten worden, en als ze jou ook 230.000 euro bruto per maand willen betalen, dan moet jij zeggen: " Nee, dat wil ik niet, want de werkende mens moet harder werken dan ik, dus betaal mij maar 3200 bruto p/maand"
  • Dirk Loockx

    5 jaar geleden
    Kwestie is dat ze in Brugge dat geld hebben om Mignolet te betalen en Vanaken te houden omdat ze voor 60 miljoen verkocht hebben. Bij Anderlecht kan het niet anders dan dat Coucke dit betaald. Of dat gezond is weet ik niet. Ik wens Nasser in alle geval het beste, prima voetballer en mooi om hem in onze competitie aan het werk te zien. Maar anderzijds mag je de ploegen in onze competitie niet onderschatten. Zeer sterk in tactiek en in blok spelen. Dat wordt wel is meer onderschat.