Greta Thunbrg in het bos van Hambach
Volledig scherm
Greta Thunbrg in het bos van Hambach © REUTERS

Greta Thunberg laat zich rondleiden door gemaskerde activisten, maar dat schiet in verkeerde keelgat

Greta Thunberg heeft gisteren een bezoek gebracht aan het bos van Hambach in het Westen van Duitsland, waar milieuactivisten zich al jaren verzetten tegen het rooien van het bos voor mijnbouw. Het Zweedse meisje liet zich rondleiden door gemaskerde activisten en dat komt haar nu op kritiek te staan.

33 reacties

  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Die gemaskerde activisten mogen dan misschien verkeerde methodes gebruiken maar hun bedoelingen om oerbossen te redden van de ondergang is wel goed. Die Duitse politici zouden beter meer aandacht besteden aan de boodschap van die activisten.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Maakt niet uit. Goed bezig meisje.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    De maskers vallen af. Tijdens een eerdere actie droeg ze een t-shirt van terreurorganisatie Antifa. "Oeps, wist ik niet, Antifa ken ik niet, geleend van een vriendin zei ze". Tot bepaalde media een foto ontdekten waarop mama en dochter beiden met een Antifa t-shirt aan stonden. Als er een overtreffende trap van extreem-links zou bestaan, dan gold die omschrijving voor Greta.
  • Tamzin Andersen

    5 jaar geleden
    Wat willen ze nu : gevaarlijke kernenergie of milieuvervuilende bruinkoolenergie ? Of misschien helemaal geen energie en terug naar paard en kar.
  • michel vandenhove

    5 jaar geleden
    in mijn tijd was het ......als grote mensen spreken daar uw neusje tussen steken mag niet zijn !!!!