Jean-Marie Dedecker (r.) naast N-VA-Kamerlid Theo Francken.
Volledig scherm
Jean-Marie Dedecker (r.) naast N-VA-Kamerlid Theo Francken. © BELGA

Jean-Marie Dedecker vernietigend voor N-VA: "Platte volksverlakkerij”

Kamerlid Jean-Marie Dedecker noemt de keuze van N-VA om onderhandelingen aan te vatten met CD&V en Open Vld en dus te gaan voor een voortzetting van de Zweedse coalitie “platte volksverlakkerij”. Dat zegt hij aan de Krant van West-Vlaanderen en aan Belga. Dedecker werd op 26 mei nog verkozen op de West-Vlaamse N-VA-lijst, maar zetelt als onafhankelijke.

121 reacties

  • Franc saas

    5 jaar geleden
    De Decker zegt wat hij denkt , niettegenstaande hij als onafhankelijke op de NVA staat ! en volgens mij heeft hij toch weeral eens gelijk.3 verliezende partijen en 3 partijen die aan de val van de regering liggen , gaan het nu opnieuw proberen,dus duidelijker kan het niet ...verliezers vechten om de postjes en de centen , veel centen !!
  • Stephan de Bruyn

    5 jaar geleden
    Wat mij enorm stoort, is de grensloze arrogantie waarmee jullie antwoorden op vele reacties..., de schaamte voorbij! Wat meer nederigheid zou hier wel op zijn plaats zijn! Dit heeft niets meer te maken met democratie, maar een onderlinge dictatuur van traditionele partijen, die enkel uit zijn op zelfverrijking, en de gewone hardwerkende mens de mond snoeren!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Stephan de Bruyn

    5 jaar geleden
    Hier draait het alemaal om...9731€ netto in de maand als Vlaams Minister, das 116.772€ per jaar, dit gedurende 5 jaar, das nog even snel 583.860€ binnenrijven, en dan zwijg ik nog over alle andere bijkomende voordelen waarvan ze kunnen genieten, schandalig!!!! Niks inzetten voor de vlaming, inzetten voor de eigen bankrekening...!
  • pascal de bruycker

    5 jaar geleden
    Hypocriet , je hebt zelf via Nva gebruik gemaakt om verkozen te worden ,en nu ga je die verwijten ...je wist al lang dat ze nooit het VB gingen aanvaarden...wat een theater ...!
  • Francois Sals

    5 jaar geleden
    en weer heeft De Decker gelijk !!