Acteur Guy Van Sande in de rechtbank in Veurne.
Volledig scherm
Acteur Guy Van Sande in de rechtbank in Veurne. © Photo News

Parket gaat niet in beroep tegen uitspraak Guy Van Sande, Child Focus verwachtte “sterker signaal”

Het doek valt over het proces tegen acteur Guy Van Sande. Het parket gaat niet in beroep tegen de uitspraak van vorige maand. Van Sande werd toen veroordeeld tot een celstraf van drie jaar met uitstel voor het bezit, het maken en het verspreiden van kinderporno. De acteur zelf ging begrijpelijk niet in beroep.

85 reacties

  • Tobias Bouten

    5 jaar geleden
    Liliane, hij heeft actief beelden gedeeld ook he... Niet enkel bekeken.
  • Layla Geldhof

    5 jaar geleden
    Het is niet echt correct om iemand een pedofiel te noemen als diegene min of meer per ongeluk in het deep dark web beland en begint te praten met een proffesor en dien rare hobbys...het is storm in glas water en deze man zijn leven en carriere is verwoest door in een verkeerde chatroom te belanden.alsof hij een kind zou misbruiken....we vinden tgw de ergste dingen op het internet ..mensen die onthoofd worden etc zijn wij ook moordenaars als we zoiets bekijken ? Of enkel ongezond nieuwsgierig?
  • Manten Kalle

    5 jaar geleden
    Het is al langer geweten dat BV's iets meer mogen dan anderen. En waar zijn die andere roepers van BV's nu, die rap zijn om ongevraagd hun mening te ventileren, maar dus over deze gast niet.
  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Dus het presedent is geschapen. Nu kan de volgende BV zich op dit arrest gaan beroepen om geen straf te moeten krijgen. Want o, zo erg aan die schandpaal. Eigenlijk was dat geen straf, dat was gewoon het gevolg van zijn daden, zijn keuze. De maatschappij had hier een zeer zware straf op,moeten zetten vanwege voorbeeld functie in de maatschappij.
  • Jef joossens

    5 jaar geleden
    Dat is Belgie, wie kent wie.