Kam McLeod en Bryer Schmegelsky.
Volledig scherm
Kam McLeod en Bryer Schmegelsky. © REUTERS

Voortvluchtige Canadese tieners pleegden wellicht zelfmoord

Kam McLeod en Bryer Schmegelsky, de twee Canadese tieners die verdacht werden van drievoudige moord en die vorige week na een dagenlange klopjacht dood werden teruggevonden, pleegden wellicht zelfmoord. Dat moet blijken uit de autopsies op de lichamen, zegt de Canadese politie.

15 reacties

  • koen bulens

    5 jaar geleden
    Daar geloof ik nu niks van se, er was een klopjacht en iem. zal ze wel vermoord hebben, wapens naast het lichaam, te mooi om waar te zijn, maar who cares... de beesten zijn dood en einde verhaal !!
  • Sébastien Bo

    5 jaar geleden
    Ze zijn gevonden in eens truik. Wie pleegd er nu zelfmoord in een struik? Dat klopt toch niet?
  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    Luc Bodson. Zij zijn de moordenaars, want hun uitgebrande voertuig werd teruggevonden in de buurt waar een lijk werd gevonden, en later werd een andere voertuig van hun gevonden, ook uitgebrand. Dus als ze door iemand anders zijn vermoord, leg me dan eens uit hoe het komt dat er 2 uitgebrande voertuigen van hun werd gevonden, waarvan 1 in de buurt waar een lijk werd gevonden??????
  • Louis Heyens

    5 jaar geleden
    ik lees iets te veel en te vaak ... vermoedelijk, mogelijks, waarschijnlijk, denken dat,... Wat het ook moge weze, je moet maar familie van de onschuldige slachtoffers zijn en dan met de onzekerheid verder moet leven dat zij (misschien) toch niet de daders zijn.
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Dat hadden die 2 snullen beter wat eerder gedaan.