Een van de huizen van Jeffrey Epstein op Little St. James Island.
Volledig scherm
Een van de huizen van Jeffrey Epstein op Little St. James Island. © REUTERS

Zaak Epstein. "Ernstige onregelmatigheden” volgens minister van justitie. FBI onderzoekt privé-eiland miljardair

De Amerikaanse minister van Justitie William Barr zegt dat sprake was van “zware onregelmatigheden” in het detentiecentrum in New York waar de omstreden zakenman Jeffrey Epstein vastzat. Barr belooft dat “tot op de bodem” zal worden uitgezocht wat precies is voorgevallen. Agenten van de FBI hebben vandaag een klein eiland in de Caraïben doorzocht dat eigendom was Epstein.

10 reacties

  • Nico Herbots

    5 jaar geleden
    Die moest opgeruimd voor hij zou breken en anderen aan de galg zou beginnen praten. De vorige keer hebben zijn hooggeplaatste vriendjes hem nog de hand boven het hoofd kunnen houden door slachtoffers af te dreigen en om te kopen, maar nu werd het wat heet onder de dure voetjes.
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    een stinkende beerput die men ten koste van alles gedekt wil houden. Zoveel mag duidelijk zijn. Vroeger was het zo, nu is het nog zo...
  • Jos Spriet-Dewaele

    5 jaar geleden
    Een groot onderzoek om bewijzen tegen de hoge ambtenaren uit te wissen die mee schuldig zijn over de hele lijn
  • mister Right

    5 jaar geleden
    Trump is degene die meteen met Epstein gebroken heeft toen ie met een verdacht jong meisje op z'n resort toekwam waarvan Trump hem per direct levenslang verbande en de autoriteiten tipte over Epstein waarna Trump als enige ex-kameraad de advocaten vd slachtoffers hielp tijdens de rechtzaak in 2008. Mooi hoe hier weer eens duidelijk wordt dat mensen gewoon tegen Trump zijn omdat hij Trump is.
  • Bob Croux

    5 jaar geleden
    Alle mooie meiden en jongens naar de onmetelijke grote honingpot. Vele advocaten zien de blingbling al naar zich toekomenn het zal nog jaaaaren duren vooraleer de pot verdeeld is. Zaken tot 30 jr geleden! Velen kijken al uit naar de catalogus v d villa,s.