Regi Penxten
Volledig scherm
PREMIUM
Regi Penxten © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Een comeback voor Milk Inc zit er volgens Regi nog niet in: “Linda is er echt niet klaar voor en ik jaag haar niet op”

ShowbizzKomende zondag is Regi naast Niels Destadsbader opnieuw een van de grote favorieten om de Radio 2 zomerhit te winnen. De dj scoort bovendien erg goed met zijn zomersingle ‘Summer Life’ en heeft een eivolle agenda in de zomer. Een comeback voor Milk Inc zit er voorlopig nog niet in, vertelt de Limburger in Dag Allemaal. 

6 reacties

  • Ja Rodrigus

    5 jaar geleden
    Die komt niet meer terug.wat heel normaal is
  • Katrien Wouters

    5 jaar geleden
    Ik begrijp haar keuze. Zou het ook niet kunnen... Leef je leven Linda, alleen jij weet wat je voelt en hoe je er mee om gaat. Niemand kan dat in Uw plaats zeggen of doen ...
  • Fritz Shmidt

    5 jaar geleden
    Goed want niemand wacht daar op.
  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Moet een moeilijk leven hebben.Denken dat je wat af weet van muziek om kindjes in hun handen te laten klappen.Zou beter aan het kampvuur gaan zitten en Vrolijke Vrienden zingen.
  • Wanda Helsen

    5 jaar geleden
    Heel erg wat Linda heeft meegemaakt, maar ze zou misschien toch moeten proberen haar leven op te pakken. Het zou geweldig zijn als ze terug zou optreden, maar denk niet dat het ooit nog gaat gebeuren, de pauze is al te lang. Als ze dan terug komt gaat iedereen het continu over haar kind hebben en dat is veel te moeilijk voor haar denk ik. We missen je Linda!