AFP
Volledig scherm
© AFP

Man steekt vrouw neer in Sydney: dader overmeesterd door passanten, lichaam gevonden in flat

In het centrum van Sydney is deze namiddag (lokale tijd) een 41-jarige vrouw zwaargewond geraakt bij een steekpartij. Het slachtoffer zou in de rug zijn gestoken, haar toestand is stabiel. Het incident deed zich voor in de buurt van Wynyard Station, in het centrum van de stad. De politie vond ook het lichaam van een 21-jarige vrouw in een appartement in de buurt. De steekpartij wordt in eerste instantie niet beschouwd als een terreurdaad. 

13 reacties

  • Peter van Nieuwpoort

    5 jaar geleden
    Waarschijnlijk wordt hij vrijgesproken van zijn daden omdat, hij wel heel slecht behandeld werd door burgers en politie. Die zullen dan wél weer gestraft worden voor mishandeling en onmenselijk vasthouden van een alleraardigste lieve, gelovige, zorgzame, rustige, misdaadvrije, allochtone jonge man die een enorme moeilijke tijd achter de rug heeft, na zijn economische vlucht en wellicht plichten uit Verwegistan.Gooi de deur maar open, er staan nog heel veel van dit soort mensen te wachten!
  • Dietrich Vandrey

    5 jaar geleden
    Waar zijn ze nu, de tegenstanders van wapenbezit ? Ik wacht op een oproep om alle messen te verbieden en Trump de schuld te geven dat hij 'de messenlobby' steunt. Wapens doden geen mensen, mensen doden mensen.
  • Love Russia

    5 jaar geleden
    blijkbaar vandaag hebben wij keuze ; ofwel verborgen en ilegaal vuurwapen dragen om zichzelf en onze naasten te beschermen en riskeren paar jaar prison"levend natuurljik" , ofwel met lege handen qumbaja zingen wanner dat iemand ons ga vermoorden .!! Hmmm mijn keuze is rap opgemaakt..
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Was het maar waar: "één gewonde". Australische media schrijven dat de man één vrouw heeft vermoord en nog een tweede vrouw heeft verwond. news com au heeft al een video online waarin duidelijk te horen is dat de man Allah Akhbar roept. Conclusie: "een verwarde man".
  • Kai Rombouts

    5 jaar geleden
    het draaiboek van IS in uitvoering? Het lijkt er telkens wel op. We gaan dit wekelijks zoniet dagelijks nog gaan lezen. Er is maar 1 oplossing, die cult verbieden wereldwijd ! Zoals termieten vernietigen.