Russische ordediensten treden op tijdens een protest in Moskou.
Volledig scherm
Russische ordediensten treden op tijdens een protest in Moskou. © AFP

Kremlin noemt harde politieoptreden tijdens betogingen "gerechtvaardigd"

BuitenlandHet Kremlin heeft vandaag het kordate optreden van de ordediensten tijdens de betogingen in Moskou "gerechtvaardigd" genoemd. In de Russische hoofdstad wordt al een maand betoogd voor vrije verkiezingen, en daarbij gebeurden heel wat arrestaties. 

5 reacties

  • Daan Roos

    5 jaar geleden
    Houden van illegale betogingen is populair omdat men van tevoren weet dat politie gaat optreden. Zo krijg je sensationele beelden en kom je in het nieuws!
  • Rudy Van Schelvergem

    5 jaar geleden
    Ja Pavel Rusland is het meest vredelievende land ter wereld. Hahaha.
  • Pavel Savka

    5 jaar geleden
    Niet gesanctioneerde stoet is in belgie ook niet toegelaten. Deze mensen hebben verschillende overtredingen gedaan, dus ik vind persoonlijk dat de regering zijn taak goed uitvoert. Waarom zegt met niets dat de amerikanen de courators van deze opkomst financieren? En dat er een amrikaanse juriste is opgepakt die deze jongeren deregeerde?
  • Jos Verelst

    5 jaar geleden
    Altijd hetzelfde liedje met die diictatoriale regimes in Rusland, N. Korea, China, Venezuela, Verenigde Staten etc....
  • mark germanus

    5 jaar geleden
    Laat de Russen hun eigen problemen oplossen, en zie maar eerst welke problemen jullie in Belgie hebben, je bent nog niet capabel om samen te werken met de winnaars van de verkiezingen,sukkels.Moest dat in Rusland gebeuren zaten jullie allemaal ergens in een goelag voor een jaar of 10, terug een beetje opvoeding krijgen.