Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Nederlandse roddelkoningin weet het zeker: “Fabrizio bedroog Pommeline met zijn danspartner uit ‘Dancing with the stars’”

ShowbizzOver Pommeline (25) en Fabrizio (26) is al heel wat inkt gevloeid. Eerder raakte al bekend dat Fabrizio een ‘geheim’ kind heeft én dat hij tijdens ‘Temptation Island VIPS’ - dat binnenkort op VIER te zien is - verliefd werd op verleidster Julia. Na de opnames hield Fabrizio er twee relaties op na. En nu is er wéér een onfris verhaal over Fabrizio opgedoken, zo schrijft weekblad Tv Familie. 

4 reacties

  • Yannck decorte

    5 jaar geleden
    Laat die gast en zijn ex-vriendin toch eens met rust!!! Heeft er niemand iets over die Kox te vertellen. Want iemand zijn leven op zo'n manier verwoesten vind ik toch wat te ver gaan. Dit is limiet cyberpestgedrag. Ik zou wel eens haar reactie willen zien als ze zo gekleineerd wordt elke week opnieuw...
  • Glenn Verbeeck

    5 jaar geleden
    Ik wist dat ze zich toen terecht grote zorgen maakte en dat ze zich alles behalve kinderachtig gedroeg zoals vele mensen vonden.
  • Jef Dewilde

    5 jaar geleden
    Echt waar wie kan deze zever aan , dit is zo simpel geef fabrizio en pommeline geen aandacht dan kunnen ze gaan werken zoals 99% van de belgische sukkelaars
  • lindsey clauw

    5 jaar geleden
    Een rodelkoninging zegt genoeg zeker