Archiefbeeld van dodelijk ongeval op de N50 in Kortrijk.
Volledig scherm
Archiefbeeld van dodelijk ongeval op de N50 in Kortrijk. © Hans Verbeke

West-Vlaanderen onderzoekt hoge aantal verkeersongevallen in provincie

De West-Vlaamse gouverneur Carl Decaluwé start een onderzoek naar de oorzaken van de vele verkeersongevallen in zijn provincie. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

27 reacties

  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Snelheid en verkeersregels negeren. Is dat niet de grootste oorzaak? Vanmorgend nog ervaren. Eén rijvak verkeer. Vertraag en knipper om links de oprit op te rijden. Toch een pipo die effe toch nog olinks wil voorbijsteken met bijna aanrijding met een tegenligger!!!!! Een wagen besturen staat los van rekening houden met het overige verkeer en verkeersregels volgen. 10 jarige kunnen ook een wagen starten, gas geven en aan het stuur draaien.
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    Dat is niet te wijten aan de West Vlamingen maar aan al die domme toeristen die komen afgezakt naar de kust en denken dat ze hier alles mogen!
  • Maxime Vanmaercke

    5 jaar geleden
    Hoog tijd voor een declick in het hoofd van de Belgische chauffeurs. Hou je aan de regels. Maar voor zij die de verkeersregels plannen, maak ze aanvaardbaar. Op een 4 vaksbaan70 laten rijden??? Dat is uitdaging zoeken
  • Ghislain Maertens

    5 jaar geleden
    gemoed ook eens kijken hoeveel Belgen er zijn van die ongevallen want het is altijd onze schuld maar Belgie is een doorrij land als het is om ons te doen betalen stop er mee Decaluwé en denk eens goed na ook al is het moeilijk
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Het autowegen vermijdende kustverkeer en de talloze "enorme" tractoren met even reusachtige opleggers zullen daar niet echt vreemd aan zijn.