Moses Simon gaat zijn geluk beproeven in de Ligue 1.
Volledig scherm
Moses Simon gaat zijn geluk beproeven in de Ligue 1. © fcnantes

Transfer Talk. Moses Simon trekt naar Nantes - “Geen vooruitgang” in dossier Neymar

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland was het tot dusver al een hete transferzomer, en hij is nog niet voorbij. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie komt er in het zog Kompany, Mignolet en andere Chadli’s nog naar onze Jupiler Pro League? Welke toppers verliest kampioen Genk nog? En Ajax? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

25 reacties

  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    José Van Hauwaert : Als je “Chadli” niet kunt schrijven ben ik er zeker van dat je niet veel met voetbal bezlg bent.
  • DIRK HORREMANS

    5 jaar geleden
    Is al langer bewezen dat men een ploeg niet "KOOPT". Men mag bij wijze van spreken 50 miljoen betalen voor spelers met naam maar wat ben je ermee als deze niet willen samenspelen. Indien RSCA de volgende 3 wedstrijden verliest of maar 1 of 2 puntjes haalt kan volgens mij kompany beschikken. Ik denk dat de boerkes momenteel het beste elftal hebben. Ben geen brugge fan.
  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Johan. Anderlecht, Belgische afdankertjes in het buitenland??? Ik begrijp niet wat dat betekent hoor maar ok. Mijn eerste schrijven was een reaktie op breydelboerkes die schreven dat Anderlecht een speler in de Engelse 2 de klasse ging halen, en de boerkes nu ene halen uit een nog zwakkere 2 de klasse. Wat RSCA Betreft, als u Kompany en Chadly afdankertjes noemt, dan kent u niet veel van voetbal hoor makker.
  • johan schatteman

    5 jaar geleden
    José is Anderlecht zoveel beter met hun Belgische afdankertjes in het buitenland ????
  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Om het met de woorden van de breydelboerkes te zeggen, pffff...."ze gaan nu al spelers halen bij een tweedeklasser", waarschijnlijl omdat de goede spelers niet naar hun boerderij willen komen spelen op dat pattatenveld?