Afzien, puffen en salade: Romelu Lukaku voelt de zweep van Conte

Serie ADe opgespannen biceps. Het gewichtheffertje. Het joggende mannetje. In WhatsApp-conversaties houdt Inter-coach Antonio Conte wel van een emoji, ook het gezichtje met de lachtranen. Als het om voetbal gaat, is het doorgaans wel bittere ernst. Get ready to suffer. Romelu Lukaku (26) weet nu hoe afzien voelt onder de Italiaan, zo blijkt uit een filmpje van Otro. “Het is hard, man.”

49 reacties

  • egbert vansteenstraeten

    5 jaar geleden
    Super Big Rom gaat schitteren in Italië! En voor de jankers, boehoe, ge hebt alles zelf in de hand!! Als ge op 15 jarige leeftijd zo hard had gewerkt als Romelu om uw doel te bereiken zat ge nu niet achter geslaagde mensen te jagen op HLN om hun prestaties af te breken!! Crybabys!!
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Ben echt benieuwd hoelang het gaat duren voor die jongens van Inter gaan beseffen dat ze voor een profiteur moeten werken . Gewoon wat rond wandelen aan het doel van de tegen partij, geen bal controle en gewoon wachten tot hij de bal op de voet krijgt . Hoe die jongens dat gaan blijven slikken ??? Dat is mij een raadsel.
  • Lucas Vissers

    5 jaar geleden
    Hem leren voetballen zal toch niet lukken vrees ik !
  • Marc De hennin

    5 jaar geleden
    Als hij bij inter weer aan 20 doelpunten komt Is het ne straffe gast en dat met wss 1000 mogelijkheden minder tijdens de jeugd
  • Kristiaan Piccioni

    5 jaar geleden
    Paul De Bruyne Als het u niet interesseert, lees het dan niet.