Chris Dusauchoit heeft last van een grote vliegenplaag
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Dusauchoit heeft last van een grote vliegenplaag © Vertommen

Buurman Chris Dusauchoit voor de rechter: lees hier alles over de ‘Babylonische vliegenplaag’ die de presentator teisterde

ShowbizzPresentator Chris Dusauchoit (56) kan opgelucht ademhalen: de buurman en veehouder die vorige zomer een ‘Babylonische vliegenplaag’ veroorzaakte bij de man en zijn buren, moet zich in december voor de rechter gaan verantwoorden. We zetten alle feiten nog eens op een rijtje. 

6 reacties

  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    We zijn midden augustus en in december komt de zaak reeds voor. Ze werken zich bij justitie werkelijk uit de naad! Binnenkort zijn er geen rechters meer want dan zijn die allemaal opgebrand met zo'n jachtig leven.
  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Al die diensten die daar controle’s zouden moeten op uitvoeren zitten vol politiek benoemde totaal onbekwame ambtenaren Die diensten zijn alleen in leven geroepen om vrienden en kennissen een goed betaald baantje te geven ? Bekwaamheid is absoluut wel het laatste dat noodzakelijk is
  • Maximiliaan De Grote

    5 jaar geleden
    en moest dat kereltje eens niet gekend zijn van TV, zou het ook in de media komen?
  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Ik dacht dat hij van dieren hield, niet dan?
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Landbouwers, vooral oudere mogen nogal graag hun eigen wetten bepalen...de frustratie en woede van Dusauchoit valt heel goed te begrijpen. En de wet; die maakt er zich heel graag op de gemakkelijkste manier vanaf, overlast bij anderen is een ver van hun bed gebeuren.