Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Nú van energieleverancier veranderen, kan je meer dan 500 euro besparing opleveren

EnergieDoor de lagere prijzen op de energiemarkt kan u vandaag mogelijk meer dan 500 euro besparen. Het volstaat om uw huidig contract online te vergelijken met het actuele aanbod: de kans is groot dat u op een goedkoper alternatief uitkomt. We bekijken even de factoren die aan de basis liggen van die toch wel opmerkelijke verschuiving op de energiemarkt.

45 reacties

  • Vera Welkenhuyzen

    3 jaar geleden
    nov 2019 overgestapt.3 jaar vast tarief.Mijn man viel dan in maart met covid 19 tot einde mei,flink minder inkomen.Van maart tot en met juni kregen we van onze leverancier totaal geen factuur,ondanks dat hebben we netjes blijven http://betalen.de surprice maar liefst 799 euro eindafrekening,dan 150 mnd.meters verbruik van +-12000??na contact blijven hun bij hun punt.oplichters
  • Michel Vandenberghe

    5 jaar geleden
    Straf, mijn overstap heeft me 500€ gekost met de eindafrekening.
  • Daniel Corstjens

    5 jaar geleden
    Tot uw eindafrekening komt,by by 500€!
  • franky van damme

    5 jaar geleden
    Er gaat ook immens veel geld naar zitpenningen van politiekers in de intercommunale.Dat moet ook betaald worden via de factuur.
  • Jan Rombouts

    5 jaar geleden
    Er zijn tientallen energieleveranciers die allemaal geld moeten besteden aan reclame, organisatie, enz. Zijn we niet beter af met één leverancier die dan goedkoper levert?