De Britse premier Boris Johnson.
Volledig scherm
De Britse premier Boris Johnson. © REUTERS

Johnson uit felle kritiek op tegenstanders harde brexit: “Verschrikkelijke samenwerking tussen hen en EU”

De Britse premier Boris Johnson heeft felle kritiek geuit op politici die hem willen dwarsbomen in het Lagerhuis. "Er is een verschrikkelijk soort samenwerking gaande tussen degenen die denken dat ze de brexit in het parlement kunnen blokkeren en onze Europese vrienden", zei de conservatieve leider tijdens een vragensessie op Facebook.

11 reacties

  • Phil Duncan

    5 jaar geleden
    Hoe groot gaat die put worden ??? In London city heeft hij ook heel goed zijn best gedaan , heel veel initiatieven die heel veel geld hebben gekost en nooit zijn opgeleverd of afgewerkt . Weer zo'n dromer die de belastingbetaler zal betalen maar die beseffen het nog steeds niet , ze blijven ervoor kiezen . Europa beweegt niet , een deal is een deal , en dat moet zon blijven . Geen nieuwe onderhandelingen .
  • René Neeskens

    5 jaar geleden
    Zielige Britten, van de geweldige moed en zeer gewaardeerde solidariteit tijdens de beide wereldoorlogen schiet niets meer over. De nieuwe frontman Bojo heeft een hekel aan alles wat Europees is. Wij zijn al blij dat de Britten niet in de Euro gestapt zijn, anders was er nu een immens probleem. Ze mogen verder borduren met ponden, inches en feet. Veel plezier, en klop maar al aan bij vandertrumpen, jullie zullen ‘em nodig hebben.
  • Mich Vanderhoydonck

    5 jaar geleden
    Trump zijn strategie wordt hier flink gekopieerd ,tot de democratie buiten spel zetten. Alle intelligente Britten zijn tegen Brexit maar worden niet gehoord.
  • Didi Bellens

    5 jaar geleden
    En wat had hij nu gedacht! Dat het van een leien dakje zou verlopen?
  • Carla Van Geel

    5 jaar geleden
    “Ze houden vast aan elke letter, elke komma van het echtscheidingsakkoord” Alsof Boris niet wist dat May al verschillende keren “toegevingen” kreeg en uiteindelijk beslist werd niets meer te veranderen. Boris probeert met verzinsels zijn “wishful thinking” voor waar aan te nemen en sleept zoals dikwijls een hele meute mee. Assange schreeuwde het uit toen hij opgepakt werd: "Geef niet toe aan Trump"