Billie Eilish.
Volledig scherm
Billie Eilish. © Bruno Press/unsplash/nina.be

Billie Eilish cancelt eigen modecollectie en geeft plagiaat ook toe

Zangeres Billie Eilish, die zondag op Pukkelpop optreedt, heeft haar eigen modemerk uit de digitale rekken gehaald na beschuldiging van plagiaat. Ondertussen heeft ze ook toegegeven dat er fouten zijn gemaakt. 

4 reacties

  • Johan Vanderstappen

    5 jaar geleden
    Elke ....dan zijn die tieners met andere dingen bezig misschien? Maar ze is wel degelijk getalenteerd als 17 jarige hoor....mijn dochter is 13 en kent alle nummers vanbuiten...maar ieder zn ding he
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Ik heb niet gezegd dat ze niet getalenteerd is, wel dat ze opgehemeld wordt in kranten maar dat niemand die ik ken ooit één nummer van haar heeft gehoord. Ik moet wel toegeven dat ik niet naar de radio luister, omdat ik de platte r&b en gehypte pop ook wil vermijden. De reden dat ze op het hoofdpodium van Pukkelpop mag spelen is doordat Good Charlotte gecancelled heeft.
  • an kobe

    5 jaar geleden
    Da's vreemd, Elke. Ik hoor haar nummers constant op de radio, haar YouTube video's hebben miljoenen views, en ze staat op het hoofdpodium van Pukkelpop. Haar nummers zijn inderdaad origineler en minder toegankelijk dan de platte r&b nummers die je jammer genoeg overal hoort. Maar waarom je zegt dat ze niet getalenteerd of populair is, is mij een raadsel.
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    17 jaar, pas sinds een paar maanden bekend omwille van het feit dat ze "super getalenteerd" is, maar niemand kan ook maar één plaat van haar opnoemen, zelfs mijn tiener en geen enkele van de vrienden.