Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Populaire diëten onder de loep: hoe (on)gezond zijn detoxkuren?

De zomer, die staat voor velen onder ons gelijk aan talloze terrasjes dito cocktails, wekelijks barbecuen, een strandvakantie vol lekkers én helaas wat extra kilootjes op de weegschaal. De verleiding om je te wagen aan een populair dieet is dan ook erg groot. Maar hoe gezond zijn die? Elke week nemen wij samen met voedingsdeskundige Sandra Bekkari een populair dieet onder de loep. Vandaag: detoxkuren.

3 reacties

  • Sofie Vandenbroucke

    5 jaar geleden
    Ik vind haar inzicht super goed. En heb wel haar boeken. Nog voor ik fan was van haar was ik al tegen al die stomme detoxkuren en light producten. Al zever. Gewoon gezonder eten. Iedere maaltijd groentjes en veel fruit. Het is niet sandra bekari dat je moet afbreken aan de reacties hier te zien maar onze maatschappij die ervoor zorgt dat we allemaal slecht eten en ons volpropt met alcohol en fastfood.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Ik eet 6 keer per dag maar dan kleine porties met steeds rauwe groenten ,sla,tomaat wortel etc. Ik heb geen raad nodig en een boek koop ik zeker niet.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Sandra Bekkari: Voedings-"deskundige"?? Waar zou ze het geleerd hebben???? Hier in Vlaanderen is het schijnbaar de gewoonte onder BV's om zich zomaar titels toe te eigenen!!