Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Israël ontzegt "jodenhatende" Democratische politici toegang tot het land na tweet van Trump

Israël zou zich "bijzonder zwak" tonen als het de Democratische politici Ilhan Omar en Rashida Tlaib niet de toegang tot het land weigert. Dat zegt de Amerikaanse president Donald Trump op Twitter. De twee vrouwen, die vanaf zondag een bezoek willen brengen aan de Westelijke Jordaanoever, "haten Israël en alle joden", aldus Trump. Kort na de tweet  van de Amerikaanse president maakte de Israëlische staatssecretaris van Buitenlandse Zaken Tzipi Hotovely bekend hierop in te gaan.

41 reacties

  • Tommaso Pizzico

    5 jaar geleden
    Karel Van Geel,man man wat een onzin verkondig je,mensenrechten zijn er alleen voor de joden want Israël is de natiestaat van alle joden,de rest van de bevolking hebben niet dezelfde rechten ,diegenen die sympathiseren met de palestijnen worden bestempeld als landverraders ,tot zover de mensenrechten in israel .
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Blijkbaar geldt het recht op vrije meningsuiting alleen nog maar voor de president. Hij mag ongedwongen iedereen de mantel uitvegen, schofferen, bekritiseren en de bullebak uithangen, maar iedereen wie het niet met hem of zijn beleid eens is moet zijn mond houden. En het fraaie is nog dat voor zijn fanclub de vrije meningsuiting het hoogste goed is - maar niet voor iedereen dat is duidelijk.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Wat een farce.
  • Karel Van Geel

    5 jaar geleden
    Voor diegenen hieronder die ziende blind zijn, Israël is het enige land in die regio dat de mensenrechten respecteert spijtig genoeg kan het niet anders dan zich verdedigen tegen de laffe aanvallen van de palestijnse moslimextremisten die zelfs de moslimlanden liever kwijt dan rijk zijn. De vrije meningsuiting van die twee jodenhatende moslima's is niet beperkt zij kunnen hun gal spuwen wanneer ze willen maar niet in Israël.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Als er al iemand een grote voorstander zou zijn van het recht op vrije meningsuiting zou men verwachten dat het Donald Trump en zijn fanclub zou zijn. Hij houdt zelf geen blad voor de mond, zegt wat in hem opwelt en houdt zich voor niemand in. Maar hier ontzegt hij deze twee dames het recht op hun mening. Vrije meningsuiting is nochtans het stokpaardje van extreemrechts en de salonradicalen.