AP
Volledig scherm
© AP

Football Talk (15/08). Geen Simon Deli tegen Eupen - Nederlandse spits Van Wolfswinkel loopt hersenletsel op

12 reacties

  • Jo Dumarais

    5 jaar geleden
    Altijd leuk om het Nederlands chauvinisme te lezen. En ook steeds lekker genuanceerd. Het zal misschien verbazend klinken, maar ook in België zijn er zowel echte als vermeende voetbalkenners, Ik vind trouwens ook niet dat Virgil van Dijk in dit lijstje thuishoort, net zomin ik dat van een Ronaldo vind. Maar ja, als een aan de hele wereld een hekel hebbende Belg, is dat natuurlijk van geen tel.
  • Tim De Duwer

    5 jaar geleden
    Suze = Ik weet uit ervaring dat de Vlamingen een hekel hebben aan alle omringende landen. Dus ik voel mij als Nederlander totaal niet aangesproken. En dat is over algemeen de gemene deler. Vlamingen hebben een hekel aan de hele wereld maar de rest van de wereld let er niet eens op.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Kiezen tussen Messi en Van Dyck ? Het gaat er zeker over wie het best kan vogelpieken ? Toch niet wie de beste voetballer is van de twee anders is de schande onbeschrijfelijk.
  • Suze Vanhaasdonck

    5 jaar geleden
    Altijd leuk om hier de Belgisch bekrompenheid te zien. Virgil van Dijk is op het moment met afstand de beste verdediger van Europa. Daarom wordt hij ook gekozen door de coaches van de 80 beste clubs van Europa. De Belgische lezers van HLN zien enkel een Nederlander en vinden het dus helemaal niks.
  • RONNY HELSEN

    5 jaar geleden
    Ronaldo ? Op basis van wat in Gods naam ? Gewoon omdat hij er moet bij zijn dus anders komt hij niet .