Volledig scherm

Busverkeer in Vlaams-Brabant ondervindt hinder door staking bij De Lijn

In de provincie Vlaams-Brabant is het busverkeer deze voormiddag verstoord, omdat er een staking is uitgebroken in een aantal stelplaatsen van De Lijn. Dat heeft de openbaarvervoermaatschappij meegedeeld.

7 reacties

  • kim pasteleurs

    5 jaar geleden
    In België heeft elk gezin minstens 1 auto nodig. Wij gaan nooit een milieuvriendelijk land worden aangezien het openbaar vervoer hier zo verschrikkelijk slecht geregeld is. Dat hier nog eens constant vertragingen en stakingen bijkomen zorgt er gewoon voor dat praktisch elke meerderjarige Belg al lang een alternatief heeft gevonden. Openbaar is dan ook nog eens veel te duur ... zeker voor de slechte service die je krijgt. Goed bezig België.
  • Sonia Robyns

    5 jaar geleden
    Ja dat zijn we helaas gewoon, ofwel staking en anders zijn ze niet op hun uur of rijden gewoonweg niet ! Beste voorbeeld de 171 Halle Brussel. Hopelijk komt er een andere maatschappij bij !!!
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    zou men niet beter beginnen te zeggen wanneer De Lijn in Vlaams-Brabant eigenlijk uitrijdt. Dit belooft voor de nieuwe buslijn Heizel Brussels Airport Weyts' troetelkind zonder te spreken van de nieuwe tramlijn langs de A12.
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    De regeringsvormingen zijn bezig en de rode brigade begint reeds met het onder druk zetten van de politieke tegenstanders.
  • marc castermans

    5 jaar geleden
    Deze bussen rijden steeds minder en minder door de herhaalde stakingen. Mensen zoeken stilaan een andere blijvende oplossing voor hun vervoersproblemen. In het Pajottenland weet je nooit of er een bus zal langskomen, zodus ....