Een bord van Schiphol parking roept op tot het parkeren van auto's op het terrein van Schiphol en niet in zee te gaan met valet parkeer service bedrijfjes.
Volledig scherm
Een bord van Schiphol parking roept op tot het parkeren van auto's op het terrein van Schiphol en niet in zee te gaan met valet parkeer service bedrijfjes. © Marco Okhuizen

“Valetparking bij Schiphol? Chauffeur reed 194 kilometer per uur met onze auto en dumpte hem in een woonwijk”

buitenlandHet is zo gemakkelijk en voelt zo luxe. Je rijdt met je eigen auto naar de vertrekhal van Schiphol, overhandigt je sleutel aan de aardige jongen van de valetparking en de vakantie is begonnen. En die eindigt bij thuiskomst met verkeersboetes op de mat. Gemaakt met jouw auto, terwijl jij in Zuid-Europa op het strand lag.

80 reacties

  • Johan Blancquaert

    5 jaar geleden
    Gekende bewaakte parking in de buurt van Zaventem: bij thuiskomst rond 21u00 geen busje te bespeuren. Gebeld, en wachten. Na meerdere telefoontjes met twee stilaan jengelende kleuters iets voor middernacht: hoera, een busje, maar wel met een straalbezopen chauffeur. Achteraf gezien onverantwoord maar toch meegereden. En dan wordt het helemaal leuk: aangezien het ondertussen na middernacht is moeten we een extra dag betalen. Na veel discussie het simpele antwoord: niet betalen, geen sleutels.
  • Peter Mariën

    5 jaar geleden
    Dat is al het tweede schandaal dat ik lees op een week tijd over dit onderwerp
  • patrick lagae

    5 jaar geleden
    de bewaakte parking aan de achterzijde van Zaventem was jaren terug niet beter! Ik had ook meer km op mijn teller bij afhaling dan bij afgifte...
  • Steven Pringels

    5 jaar geleden
    "Comfort Parking" op Schiphol nemen ! Jij zet je auto in een parking die wel 24/24 bewaakt is, doet de auto vast en steekt de sleutel in je zak op reis. Deze mensen voeren je dan naar de luchthaven en brengen je bij terugkomst terug in een busje naar je auto. Top service en al veel keren gebruikt.
  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Ik gebruik Valet parking enkel in Las Vegas. Maar die mensen zijn altijd van het hotel zelf. Nog nooit problemen mee gehad. Ergens anders zou ik het niet vertrouwen. En zeker niet na wat ik allemaal gehoord en gezien heb op het programma Max Vakantieman over luchthaven Valet parking.