Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Frutos: “Club groter dan Anderlecht? Dat krijg ik niet over mijn lippen”

Belgisch voetbalTwee jaar geleden vertrok Nicolas Frutos (38) door de achterdeur bij Anderlecht. Nu staat hij opnieuw voor de poort van de Belgische competitie. Voorlopig als analist voor Proximus, maar met een vrachtwagen vol ideeën voor de toekomst. “Wie zegt dat Guardiola het goed zou doen bij Lokeren?”

14 reacties

  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Vroeger met Mister Michel die de bond en de scheidsrechters naar zijn hand zette was het niet zo moeilijk om kampioen te spelen.Een Anderlecht aanvaller hoefde in de 16 meter maar over zijn nestel te vallen en het was een overduidelijke penalty.Nu met de VAR en de controle op swalbes is het moeilijk voor Anderlecht om te scoren.Het zal nog 3 jaar duren voor zij rijp zijn om op een normale manier kampioen te spelen.
  • Kris Pieters

    5 jaar geleden
    Erwin Van Roy dient er dringend de zwarte geschiedenis van zijn clubje bij te halen, hij lijdt blijkbaar aan selectief geheugenverlies als het op omkoping aankomt. Het Gueuzebrouwend boerke heeft wel degelijk omgekocht, maar belangrijker is dat het toch wel héél hard moet steken nu Club de grootste en mooiste club is. Professionele aanpak heet zoiets, kunnen jullie nog veel van opsteken.
  • Jeremy Denil

    5 jaar geleden
    Vergelijk het palmares, daar is het als sportman om te doen.
  • Nathalie Stoop

    5 jaar geleden
    Tuurlijk is Brugge niet corrupt doen alles wat de wet voorschrijft tis toch zo'n lief en aardig ploegje wat schattig toch
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Sofie 15 welverdiende titels de handsbal 2 jaar geleden al vergeten waardoor club Kampioen wordt. En kan u ook bewijzen geven van de 34 gekochte titels. Want naar mijn weten heeft RSCA in de Belgische competitie niet omgekocht maar was dat Standard en daar wordt nooit over geklaagd bij de domme club aanhang.