Iskra Lawrence.
Volledig scherm
Iskra Lawrence. © Photo News

Plussize model Iskra Lawrence lanceert #CelluLIT: ‘toon je echte schoonheid’

Plussize model Iskra Lawrence is al langer het boegbeeld voor body positivity en daar doet ze nu nog een schepje bovenop. De 28-jarige postte onlangs een foto op Instagram waarop ze trots haar cellulite toont met #CelluLIT. Niet veel later volgden duizenden Instagramgebruikers haar voorbeeld. 

7 reacties

  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Cellulitis heeft niets met dik zijn te maken, dat is een medische aandoening.
  • Andy De Schieter

    5 jaar geleden
    Ik vind het verschrikkelijk als men de zaken niet meer bij naam mag noemen zoals ze in werkelijkheid zijn. 'Plussize' is gewoon dik of obesitas. Dit is gewoon de realiteit. Uiterlijk heeft niets met innerlijk te maken en dit artikel gaat over het uiterlijk. 'zwemmers eczeem' is gewoon schimmel. 'pukkeltje' is gewoon puist. De lijst is eindeloos.
  • Hilde Peeters

    5 jaar geleden
    Niemand is perfect bekijk u zelf maar eens in de spiegel. Niet iedereen heeft maatje 36 .het zijn mensen zoals Nils die iets struissere menen een heel slecht gevoel geven en ze dan in de problemen geraken. Tof als je van niks dikker wordt maar sommige mogen niets in hun mond steken of ze komen bij mogen die dan niet leven.
  • Stefan Vantstraat

    5 jaar geleden
    Ze probeert iets goed te praten wat niet goed te praten is. Je hoeft daar inderdaad niet beschaamd over te zijn maar mooi is het helaas niet.
  • Mark Peeters

    5 jaar geleden
    @nils: je ziet dat je niets van vrouwen kent, miljoenen slanke vrouwen hebben ook cellulitis ....zelfs topsportende vrouwen hebben er last van, en zelfs mannen! Velen klagen maar moest je hun foto zien ....