Didier Reynders (MR) en Johan Vande Lanotte (s.pa).
Volledig scherm
Didier Reynders (MR) en Johan Vande Lanotte (s.pa). © Photo News

Informateurs brengen tussentijds verslag uit aan koning Filip

De informateurs Didier Reynders (MR) en Johan Vande Lanotte (s.pa) zijn deze namiddag op het koninklijk paleis in Brussel ontvangen voor een tussentijds verslag aan koning Filip over hun opdracht en de gesprekken met het oog op de vorming van een nieuwe federale regering. De audiëntie begon omstreeks 16.35 uur en duurde tot kort na 18 uur.

26 reacties

  • Luc Peeters

    5 jaar geleden
    Peppi en kokki twee dikke vrienden.
  • raymond van der craen

    5 jaar geleden
    Zou het niet simpelder zijn te onderzoeken wat Vlaanderen en Wallonië nog samen willen doen? Buiten onze Rode Duivels denk ik niet veel meer.
  • Willy Devroey

    5 jaar geleden
    Als Di Rupo aanstuurt op nieuwe verkiezingen schiet hij zichzelf in de voeten. De nieuwe uitslag zou wel eens met onmiddellijke ingang de geldstromen naar Wallonië kunnen stil leggen.
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Die twee informateurs kunnen zo nog jaren tussentijds verslag uitbrengen . Als de koning mij en mijn kleinzoon aanstelt als informateurs en ook zo goed betaald zoals Reynders en Van de Lanotte , dan zullen we na X aantal tijd even ver zijn . Dus alles voor niets die twee .
  • Dan Midden

    5 jaar geleden
    Federaal moet men groen/ecolo erbij nemen om NVA buiten spel te zetten. Milieu is voor een groot stuk al de bevoegdheid van de gewesten dus kan groen/ecolo niets concreet doen buiten de kerncentrales sluiten. Voor al de rest is het akkoord van vlaanderen nodig. Enige pasmunt voor groen is dan migratie, ttz een open grenzen beleid doch dat krijgt Mr en open vld niet uitgelegd aan hun rechtsere achterban. NVA kan dus demandeur de rien spelen en de anderen het laten oplossen