De ravage na de aanslag is groot. Rechts een van de nabestaanden die rouwt bij de doodskisten van geliefden.
Volledig scherm
De ravage na de aanslag is groot. Rechts een van de nabestaanden die rouwt bij de doodskisten van geliefden. © AFP

Bruidspaar overleeft bomaanslag op trouwfeest in Kaboel: “Ik zal nooit meer gelukkig zijn”

UPDATEEen kersverse bruid en bruidegom hebben de verwoestende bomaanslag van gisterenavond tijdens hun trouwreceptie in de Afghaanse hoofdstad Kaboel overleefd, maar vele van hun familieleden niet. Intussen zijn al zeker 63 doden en 182 gewonden geteld. “Ik zal dit nooit kunnen vergeten, hoe hard ik dat ook probeer”, snikt de bruidegom. Terreurgroep IS heeft de aanslag opgeëist.

35 reacties

  • Koenraad Verstraeten

    5 jaar geleden
    Zéér erg!! Hoe wreed en meedogenloos kunnen sommige mensen worden/zijn. R.I.P.!!
  • Karina De smet

    5 jaar geleden
    Ik had gisteren nog maar het leed gezien van een man die zijn enig familielid zijn eigen vrouw moest laten begraven, echt pakkend en nu weer dit, gewoon vreselijk. Dat zijn geen mensen meer in mijn ogen maar gestuurde robots die voorgeprogrammeerd zijn, dat zijn gewoon geen mensen meer. Alweer heel triest en zag er allemaal zo mooi uit voor dat koppeltje , erg! Zoiets kom je niet te boven denk ik. Toch hoop ik dat ze nog ergens een houvast kunnen vinden om hun verdriet wat te verzachten.
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Verschrikkelijk,telkens ik die beelden zie krijg ik rillingen,oprecht medeleven met de families van de slachtoffers.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Het is zeker de laatste aanslag niet. IS is een gewond dier. We zullen alert moeten blijven overal ter wereld. Heeft niks met religie te maken enkel met macht, politiek en extreme overtuiging van hun ideologie. Als God of wat dan ook bestaat gaan die nogal wat meemaken zo niet en als we niet worden afgerekend op onze daden is de wereld en het leven pure onrecht.
  • Inge De Bruyn

    5 jaar geleden
    Is zijn en blijven lafaards