Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Hysterie tijdens Billie Eilish, maar perfect is het nog lang niet

FestivalsJa, er stonden ook heel wat andere artiesten op de affiche van Pukkelpop. Maar de enige naam waar al sinds donderdag reikhalzend naar werd uitgekeken door een jong (en minder jong) festivalpubliek, was Billie Eilish. Amper zeventien is ze, maar de Amerikaanse tiener wordt nu al omschreven als ‘the next big thing’. Al bleek ze dat - eerlijk is eerlijk - toch niet helemaal waar te kunnen maken.

23 reacties

  • Eric Urkens

    5 jaar geleden
    Nog 1 of 2 Cd's en we horen er nooit meer van vrees ik. Zo passeerden er al 100-den.
  • Saïda Weemaes

    5 jaar geleden
    Toffe meid maar geef me beter Muse !
  • Steven van Soom

    5 jaar geleden
    als die hard metal fan keek ik voor het eerst voor een bepaalde reden pukkelpop. heb het totaal niet begrepen op pop laat dat duidelijk zijn maar ben stomverbaasd van dat 17 jarige meisje. zalige teksten, heerlijke stem, rebelse kleding en een houding van I don't care en Isabelle Deridder, wat je schrijft is dikke onzin soms ligt het idd aan de zangeres maar in dit geval zijn het de pa boys/girls die regelmatig de mist in gaan en haar songs blijkbaar niet kennen en het niet programmeerde.
  • Jozef Vermeulen

    5 jaar geleden
    "Zo speelde het geluid haar tijdens de meeste nummers serieus parten." Op Glastonbury had ze hetzelfde 'probleem'. Ik denk niet dat het aan het geluid ligt, maar aan haar zangstem.
  • niki peeters

    5 jaar geleden
    Hopelijk gaan Nadine Van Oost en rudi vanremoortele het ons op de volgende pukkelpop eens voordoen hoe het dan wel moet gedaan worden?