Ahmed Elgaafary
Volledig scherm
Ahmed Elgaafary © AP

Uber-chauffeur verkracht dronken vrouw, daarna moet ze extra betalen voor de “langere rit”

Een Uber-chauffeur is donderdag schuldig bevonden aan het verkrachten van een dronken vrouw die hij ophaalde in een casino in de buurt van de Amerikaanse stad Philadelphia. 

4 reacties

  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Uber biedt crapuul van allerlei slag de perfecte mogelijkheden om slachtoffers te vinden, vooral hitsige holbewoners die ongesluierde vrouwen mogen bespringen en dat in heel europa ongestraft mogen blijven doen.
  • Zenn Van Wassenhove

    5 jaar geleden
    Als ze ginder in hun achterlijke landen vrouwen alleen buiten zouden laten komen hadden wij er hier minder last van. Of ge nu verkracht word door n wildvreemde of ge word gedwongen uitgehuwelijkt aan al dan niet familie tegen uw zin, what's the difference? Smijt ze allemaal buiten en gooi een bom op hun debiele landen om ze uit hun lijden te verlossen
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    Uber, eenieder kan er werken, te begrijpen dan dat wie op andere werkplaatsen gecheckt wordt, dat het bij uber niet gebeurd. De verhalen van misdaden door uber chauffeurs stapelen zich op...
  • Rudy Van Daele

    5 jaar geleden
    deporteren staat niet in de Belgische ,Europese wetgeving. Hier mag duidelijk een voorbeeld aan genomen worden. Men hoort tegenwoordig niets anders dan verkrachtingen in Europa. De rest mag je zelf invullen.