Vicepresident Mike Pence (links) zal ook volgend jaar de ‘running mate’ van president Trump zijn tijdens de verkiezingsstrijd.
Volledig scherm
Vicepresident Mike Pence (links) zal ook volgend jaar de ‘running mate’ van president Trump zijn tijdens de verkiezingsstrijd. © Photo News

Trump: Mike Pence ook volgend jaar kandidaat vice-president

De Amerikaanse president Trump heeft laten weten dat zijn huidige vice-president Mike Pence ook volgend jaar bij de verkiezingen weer zijn ‘running mate’ zal zijn. De president zegt “zeer gelukkig” te zijn met de conservatieve Pence als vice-president.

6 reacties

  • Mario Cannas

    5 jaar geleden
    De "eigen volk eerst" repliek en toepassing is een kruitvat onder onze welvaart....In een geglobaliseerde wereld is de visie van Donald Trump een regelrecht gevaar. En de signalen van zijn "beleid" doemen op aan de horizon.... Maar onwetendheid bij velen is onherroepelijk. De feiten zijn er, de verblinding zorgt ervoor dat er geen weg terug zal zijn. Trump is het kenmerk van onwetendheid. Pandora's kruik (niet doos) is open....
  • Petra Segers

    5 jaar geleden
    Applausje voor Trump, 1j vooruit denken
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Waarom neemt hij geen echte sprekende pop? Zo één die buigzamer is indien hij zelf het licht uitdoet?
  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    En hij gaat dat winnen ook !! De beste president die ze tot nu toe gehad hebben , eentje die denkt en handelt voor het eigen volk , die zijn eigen land en volk op de eerste plaats zet . Daar kunnen de Belgische politici nog veel , heel veel , van leren !!! Go Trump Go !!!!!!
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Ja, dat zal dan ongeveer de enige zijn die (momenteel) nog overblijft uit de oorspronkelijke Trump regering.