Philippe Clement.
Volledig scherm
Philippe Clement. © Photo News

Football Talk 19/08. Clement (Club) riskeert speeldag schorsing - FC Barcelona mist Ousmane Dembélé voor vijf weken door blessure

28 reacties

  • FILIP COUVREUR

    5 jaar geleden
    En de scheids en de mannen van de VAR.......hoeveel schorsingsdagen zijn voorgesteld ??? Belachelijke bond.......hun eigen fouten verdoezelen ......zelfs met beelden uit alle hoeken van het veld kunnen ze het niet......welelijks zelfde taferelen !! TRIESTIG
  • Georget PAPPENS GEORGET

    5 jaar geleden
    Men moet steeds beleefd blijven in de omgang. Wat er gezegd is weet niemand. Maar de scheidsrechter verdient zeker twee speeldagen schorsing. En de VAR... bende slaapkoppen...Niet uitbetalen... Dat is wat ik als neutrale kijker kan besluiten voor deze fase.
  • Walter Bontinck

    5 jaar geleden
    Duidelijk gefrustreerd omdat het niet liep bij Club ligt aan de basis van ph clements woedeaanval. Had het op dat ogenblik 3-0 gestaan was er geen spel van gemaakt. De druk is al groot bij Club en het seizoen is pas begonnen!
  • Walter Mertens

    5 jaar geleden
    Ik heb niets MET Brugge maar die witte springt om die blauwe te kelderen. Hij kijkt zelfs niet naar de bal. Hij kijkt eerst! Heb ik die speler goed en dan springt hij bovenop hem. Dat is tog vrijetrap. Niet ???
  • jan Ocula

    5 jaar geleden
    Kan de bondsprocureur ook de scheidsrechter schorsen en boete laten betalen? Nogmaals is er terug te zien hoe de Belgische arbitrage flop is en neem de VAR er ook maar bij! Een aangeschoten bal in de 16 is strafschop (eerste speeldag) Een duw-nekslag in de 16, niets gebeurd (vierde speeldag) tegen de playoffs is het rubby ipv voetbal. Proficiat heren!