Door de politie vrijgegeven beelden van de aangehouden mannen. Van links naar rechts: James Patrick Reardon, Tristan Wix en Brandon Wagshol.
Volledig scherm
Door de politie vrijgegeven beelden van de aangehouden mannen. Van links naar rechts: James Patrick Reardon, Tristan Wix en Brandon Wagshol. © Politie VS

“Drie massaschietpartijen voorkomen in VS”

Amerikaanse autoriteiten hebben verklaard het afgelopen weekend drie mogelijke massaschietpartijen te hebben voorkomen. In drie verschillende staten werden mannen gearresteerd die met een schietpartij dreigden of van wie bekend was dat ze er serieus over nadachten. 

4 reacties

  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    Stefan Vanstraet, u vergist zich tussen radicaal links en extreem links. Wij hebben bij mijn weten geen extreem linkse groepen in Belgie. Radicaal links is dwars van geweld en heeft net daarom een positief imago bij een redelijk deel van de bevolking. Het VB is een radicaal rechtse partij, maar met Dries is dat nog zeer twijfelachtig. Dries is extreem rechts.
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Als wapenbezit het criterium is om die gasten op te pakken, dan moeten ze de helft van usa oppakken. De rechten van de mens moeten dringend herzien worden. Ze zouden beter de naam veranderen. De rechten van de misdadigers.
  • Stefan Vantstraat

    5 jaar geleden
    Toch raar... iedereen is er al de kippen bij om extreem rechts te veroordelen (terecht uiteraard) maar hoewel extreem links even gevaarlijk is wordt dat steeds met de mantel der liefde bedekt.
  • Erik Defour

    5 jaar geleden
    De religie van "wit nationalisme" begint een serieus probleem te worden ! Tijd om in te grijpen of gaan we wachten op de eerste doden hier ?