‘Game of Thrones’-actrice Josephine Gillan en haar dochter.
Volledig scherm
‘Game of Thrones’-actrice Josephine Gillan en haar dochter. © Twitter

‘Game of Thrones’-actrice schreeuwt om hulp: “Kinderbescherming heeft mijn baby ontvoerd”

Celebrities‘Game of Thrones’-actrice Josephine Gillan (31), die prostituee Marei speelde in de populaire HBO-reeks, heeft een even zorgwekkende als bizarre oproep gelanceerd. Josephine beweert immers dat haar 8 maanden oude dochter Gloria werd ontvoerd door de Israëlische kinderbescherming. Via een crowdfunding-pagina vraagt de actrice nu iedereen om (financiële) hulp. 

8 reacties

  • jo brown

    5 jaar geleden
    Josephine Gillan heb jij niet nog net een hoop poen in jou kassa gekregen uit de serie games of throne??? Ik zou haar geen cent geven.Ze zit dagen if lange tijd in engeland en kindje bij vrienden of who ever....geen tijd,nu spijt...pfff. is beter voor dat kind ga maar rustig.op de porna sweety,
  • Yvanka Pilzer

    5 jaar geleden
    Ongeloofwaardig verhaal van de moeder. De sociale diensten zullen wel hun redenen hebben.
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Bizar. Dat doen ze niet voor niks. En dan die crowdfunding, heb hier grote twijfels bij.
  • Dirk Landuyt

    5 jaar geleden
    Een kind van zijn mama scheiden is altijd in het nadeel van het kind. Ambtelijke misdaden tegen de mensheid.
  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    Heel raar verhaal...
  1. Man achter ‘Baby Reindeer’ onthult in exclusief interview schokkende waarheid achter Netflix-hit: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen”
    PREMIUM

    Man achter ‘Baby Reindeer’ onthult in exclusief interview schokkende waarheid achter Net­flix-hit: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen”

    ‘Baby Reindeer’ is een hit op Netflix, en ook in ons land staat de dramareeks met stip op één. De serie over een man die wordt gestalkt door een zekere Martha, maakt van kijkers meteen amateurdetectives. Want wat is fictie en wat is echt gebeurd? Journaliste Susannah Butter zocht slachtoffer Richard Gadd, die de reeks schreef én de hoofdrol vertolkt, op in Londen voor een exclusief en intiem gesprek. Dit is zijn volledige verhaal: “Ik heb zoveel fouten gemaakt. Ik wil daar nu voor uitkomen.”
  2. IN BEELD. De wespentaille van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala
    Celebrities

    IN BEELD. De wespentail­le van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala

    Het korset van Kim Kardashian zat zo strak dat ze de trap niet meer alleen op kon, Cardi B had ácht helpers nodig, en Camilla Cabello had een blok ijs bij. Het exclusieve Met Gala, georganiseerd door modebijbel Vogue, was maandagnacht weer een bonte bedoening. De grootste sterren spaarden kosten noch moeite om op te vallen, binnen het thema van ‘The Garden of time’. Van zedig en smaakvol tot ronduit bizar: dit droegen de grote Hollywoodsterren op hét evenement van het jaar.