© RR

Deze insider mag u niet missen!

Hollywood krijgt een veeg uit de pan in een komedie met een topcast. Tine Embrechts toont Limburgse vakantie-adresjes. En ‘insider’ Reggie Yates krijgt onderdak in een overvolle Texaanse gevangenis.

1) ‘America’s Sweethearts’

© RR

Een prima cast (Julia Roberts, Billy Cristal, Catherine Zeta-Jones, John Cusack, Stanley Tucci, Christopher Walken,...) acteert in deze romantische komedie waarin de leugenachtige pr-machine en schone schijn van Hollywood op de korrel worden genomen. Het verhaal: een populair Hollywoodkoppel gaat uit elkaar maar een publiciteitsagent wil media-aandacht genereren voor hun laatste film samen. Daarom verspreidt hij het verzinsel dat de twee sterren opnieuw een koppel zijn en lokt hij hen nietsvermoedend naar dezelfde plek.

VIJF, 20.35 uur

2) ‘Goed Verlof’

© RR

Reisleidster Tine Embrechts neemt vandaag het koppel Kathleen en Dominiek op sleeptouw door Limburg. Kathleen schreef zich in omdat ze niet meer naar het buitenland op reis durft. Tine heeft dus drie bestemmingen gekozen die Kathleen telkens een stapje verder uit haar comfortzone halen. Het einddoel: na 4 jaar nog eens een gezinsvakantie aandurven.

VTM, 21.45 uur

3) ‘The Insider: Reggie Yates’

© RR

Acteur Reggie Yates liet zich een week opsluiten in de overvolle gevangenis van Bexar County in Texas om aan den lijve te ondervinden hoe het voelt om op deze ongezellige - en zelfs levensgevaarlijke - plek te verblijven. Vanavond krijgt u het eerste deel van deze documentaire voor de kiezen.

Canvas, 23.10 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer