© Jasmin Mahmood

© Jasmin Mahmood

© Jasmin Mahmood

© Jasmin Mahmood

© Jasmin Mahmood

© Jasmin Mahmood

© Jasmin Mahmood

© Jasmin Mahmood

© Jasmin Mahmood

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Jasmin Mahmood dingt naar kroontje van Miss Fashion 2020

Op 31 augustus 2019 wordt na een lange zomer bekendgemaakt wie de winnares van Miss Fashion 2020, en dus de opvolgster van Olivia Talaronek wordt. Finaliste Jasmin Mahmood uit Beringen voelt ook al wat zenuwen opborrelen nu de finale zo dichtbij is.

Jasmin Mahmood

De zomer zat vol met leuke activiteiten zoals de persconferentie, een Global Fashion fotoshoot, een workshop vloggen en bloggen door Lauranne Mertens van Plus De Beauthé, een uitstap naar Walibi, een Pearl Party, een Skinparty door Herbalife coach Wendy Van Vlem en super leuke danslessen. Nieuwe vrienden maken is een van de leukste dingen die Jasmin zich kon wensen in dit avontuur en dat is zeker geslaagd in deze twee maanden. “Ik heb zo veel leuke meisjes leren kennen en ervaringen opgedaan deze zomer! Het is een avontuur om nooit te vergeten en ik ben iedereen van de organisatie heel erg dankbaar. Met een speciaal bedankje aan Liesbeth Bruneel”, zegt ze.

De finale op 31 augustus in het Elckerlyc Theater in Antwerpen is zeker de moeite waard om te zien volgens onze finaliste: “We hebben er heel veel werk en moeite in gestoken, om dan nog niet te spreken over de geweldige organisatie van de hele show. Je zal naast defilés ook dans zien, de finalistes aan het woord horen en nog veel meer. Het is een spectaculaire show, dus zeker komen kijken!”

De organisatie van Miss Fashion heeft het heel druk met het regelen van de finale show, maar ook de finalistes zetten nog hun laatste stapjes om alles in orde te brengen. “We moeten aan veel dingen denken zoals onze outfits klaar hebben, de dansjes goed kennen, ons kunnen voorstellen op een originele manier, en nog veel meer. We mogen ook niet vergeten om er dan fris uit te zien die dag”, zegt Jasmin. “Gelukkig is dat het allemaal waard voor deze geweldige kans die we krijgen. Ik heb altijd gezegd dat werken voor je dromen een van de belangrijkste dingen is in het leven. Deze zomer heb ik veel gedaan voor Miss Fashion, maar altijd met een glimlach! Als je weet wat je kan bereiken in je leven en wat je uiteindelijk terugkrijgt voor de moeite die je doet, zal het werken niet voor niets zijn. Ik wil graag een voorbeeld zijn voor jongeren en hen tonen dat je veel meer kan bereiken in het leven dan je denkt. Ik hoop ook met mijn instagram-pagina een groot publiek te kunnen bereiken, of door mijn zang ergens te kunnen komen in het leven. Je hebt jouw leven in je eigen handen. Maak er iets moois van!”

Om Jasmin te steunen kan je op haar stemmen door een berichtje met MF 12 naar 6045 te sturen. Voor tickets voor de finale show of verdere vragen kan je ook bij haar terecht. Via facebook, instagram (jasmin.m.xx) of e-mail (jasmin.mahmood2@gmail.com).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer