© DiMa

Over diversiteit met gastheer Erhan Demirci

Om een positief beeld te krijgen van onze multiculturele samenleving organiseert het gemeentebestuur op dinsdag 13 december een gespreksavond rond diversiteit. Verschillende gasten uit alle hoeken van de samenleving vertellen hun verhaal en ervaringen. Gastheer is Erhan Demirci.

Dirk Macquoy

Vele mensen leven tegenwoordig met angst. Angst voor wat komen gaat, angst voor vluchtelingen, angst voor mensen die anders zijn. Achter dit bang zijn, schuilen vaak bepaalde vooroordelen of onwetendheid. Om een positief beeld te krijgen van onze multiculturele samenleving organiseert het gemeentebestuur een gespreksavond rond diversiteit. De organisatie is in handen van de integratiedienst i.s.m. de bibliotheek.

Verschillende gasten en ervaringsdeskundigen uit alle hoeken van de samenleving vertellen ons hun ervaringen. En wie weet kunnen deze getuigenissen ervoor zorgen dat we een andere kijk krijgen op vluchtelingen, nieuwkomers/oudkomers, en alles wat ‘anders’ is.

Het gesprek wordt in goede banen geleid door Erhan Demirci, (ex) Hammenaar, stand up comedian, theatermaker en TV-figuur. De avond vindt plaats in De Zille in de Dorpsstraat in Ham en start om 19.00 uur. Inkom: 2 euro (drankje inbegrepen).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer