Fabrizio
Volledig scherm
Fabrizio © RTL/VIDEOLAND

Fabrizio toont trots foto van zijn zoon: “Ik probeer ondanks de schijnwerpers een goede vader te zijn”

Showbizz‘Temptation’-Fabrizio wil zijn zoontje niet langer verbergen, zo laat hij weten via Instagram. Daar deelde hij een foto waarop hij met de kleine jongen te zien is.

3 reacties

  • Peter van Nieuwpoort

    5 jaar geleden
    Het was alweer een dag zonder aandacht in het nietszeggende bestaan van Fabje en of Pommetje. Hup, snel weer een nutteloos bericht op internet of in de krant en onze dagelijkse portie aandachtsgeilheid hebben we weer gehad. Echt een triest leven.
  • Elke Celis

    5 jaar geleden
    Ondanks de schijnwerpers... Schaam u, Fabrizio, om zo'n excuus te durven gebruiken! Uw zoon heeft een voorbeeld nodig als vader, géén cameraboy die laat zien hoe ge de beste player zijt en hoe ge van de ene vrouw naar de andere fladdert. Spotlights kunt ge de rug toekeren, véél acteurs /presentatoren/bekende mensen deden het u al voor ZONDER dit soort gezeik. U verstoppen achter elk mogelijk excuus geeft gewoon aan dat ge uw best niet doet en uw verantwoordelijkheid niet opneemt.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Wanneer hij zijn identiteit en die van de moeder wil geheimhouden, waarom gooit hij deze dan op het internet? Je probleem is hé, ket, dat er niemand in geïnteresseerd is! Doe gewoon wat je moet voor die kleine, en alles wat je er zelf rond opzet is larie en apekool!