Lincolnshire Police/PA
Volledig scherm
© Lincolnshire Police/PA

Stiepelzatte tieners richtten ravage aan op modeltreinbeurs: ouders moeten 1.600 euro betalen

Vier Engelse tieners hebben een grote ravage aangericht op een tentoonstelling voor modeltreintjes in Lincolnshire. De 16-jarigen kraakten een fles wodka en drongen ‘s nachts de sportzaal van een school binnen om te voetballen. De braspartij liep uit de hand en het viertal richtte voor ongeveer 30.000 pond (bijna 33.000 euro) schade aan op de expo. De feiten dateren van mei; gisteren werden drie van de vier jongeren berecht. 

18 reacties

  • chantal bruyneel

    5 jaar geleden
    Voor 30000 pond schade en allen samen moeten ze amper 500 pond leggen? Tzou van mij anders zijn geweest......tis dus niet enkel in den belgiek dat er wereldvreemde rechters zitten!!!
  • Isabelle Duchene

    5 jaar geleden
    Brits weeral ....
  • Erwin Fiers

    5 jaar geleden
    Het is wel nieuws uit Engeland.De zatlapcultuur van daar kun je niet met hier vergelijken maar serieuze straf moet wel.Maar ze drinken misschien al van hun twaalfde.Dus die ouders zullen al niet veel beter zijn.Die Engelse hooligans zouden ze beter ook hier toegang moeten weigeren.Want we hebben met onze hooligans al de handen vol.
  • luc rombauts

    5 jaar geleden
    een uitspraak op zijn Belgisch.
  • Jane Doe

    5 jaar geleden
    Ik dacht al in totaal 'maar' 1600 euro schade met modeltreinen, echt niet. Zelfs de effectieve bedragen vallen nog mee gezien de materialen. Om te beginnen met 4 wordt je niet in die mate dronken van 1 fles vodka dat je niet meer weet wat je doet. En voor amper 500 euro gaan die ouders noch die tieners er uit leren. 't Is in elk geval duidelijk dat die kerels zelf nog geen dag gewerkt hebben voor iets want dan zouden ze iets meer respect tonen voor andermans spullen. Schoon opvoeding.