Jermimah en Sebastian tijdens hun huwelijk.
Volledig scherm
Jermimah en Sebastian tijdens hun huwelijk. © GoFundMe

Ontroostbare weduwe krijgt op dag overlijden echtgenoot recht op zijn zaadcellen

Een weduwe uit Australië is op de dag dat haar echtgenoot zich van het leven had beroofd naar de rechter gestapt om het recht op zijn sperma af te dwingen. Jermimah Moylan kreeg haar zin, waarna uren later operatief zaadcellen uit het stoffelijk overschot van haar geliefde Sebastian werden verwijderd. “Zijn vroegtijdige dood mag onze vurige kinderwens niet in de weg staan.”

9 reacties

  • Eduard Janssens

    5 jaar geleden
    Wie zijn wij of daar over te oordelen !! trouwens : dat is haar goed recht !!
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Heb nu al medelijden met dat kind om zo'n moeder te hebben. Laat staan hoe het zich gaat voelen op de dag dat het te weten komt hoe en waarom het hier moet rondlopen.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    'k Vraag me toch echt wel af waarom hij uit het leven stapte als ze zo gelukkig waren en zo'n grote kinderwens hadden. En waarom sluit tegenwoordig élk triest verhaal af met: "ze zijn een inzamelingsactie gestart"?
  • Ilse van Caeyzeele

    5 jaar geleden
    begrijpelijk, maar dat kindje zal nooit een papa hebben...jammer.
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Marcus, je insinuatie houdt geen steek: de echtgenote is zowiezo erfgename. Ze zal oprecht kinderen willen. Maar ik vind het zeer egoistisch: als mama of papa moet je in de eerste plaats aan het welzijn van het kind denken (dat op die manier zal worden verwekt, en zonder papa en in die vreemde omstandigheden). En dat doet zij niet. Is dus absoluut geen mama figuur en erg egoistisch. Walgelijk vind ik dat.