The Matrix.
Volledig scherm
The Matrix. © Warner Bors

‘The Matrix’ keert terug voor een vierde deel, mét Keanu Reeves

FilmGoed nieuws voor alle fans van de hitfilm ‘The Matrix’. De kaskraker keert terug op het witte doek voor een vierde deel met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss wederom in hun respectievelijke rollen als Neo en Trinity. Lana Wachowski zal de rolprent opnieuw produceren.

7 reacties

  • Marc van Leeuwen

    5 jaar geleden
    Één van de beste films ooit. Zelfs na 20 jaar nog altijd origineel en vernieuwend. Hopelijk wordt de 4de evengoed. Het gaat wel moeilijk uit te leggen zijn hoe de 2 helden terug zijn, vooral Trinity. Hopelijk doen Agent Smit en Morpheus ook mee. Jammer dat Morpheus nu oud en te dik is om nog geloofwaardig te vechten.
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Ze hebben écht geen inspiratie meer in Hollywood. Allemaal remakes en vervolgen op oude films. Nog zo'n teken aan de wand van een tanende beschaving, net zoals de decadentie van het verafgoden van koks en beroemdheden die niets bijdragen behalve dat ze beroemd zijn.
  • erik ramaekers

    5 jaar geleden
    Enkel het origineel is een prima film de vervolgen zijn vreselijk.
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    De eerste was fantastisch, de tweede en derde vond ik al de moeite niet meer. Ik zal hem over 6 jaar wel zien op zes ofzo ;)
  • Ka Ka

    5 jaar geleden
    Heel goed nieuws, uitmelkerij of niet. Ik heb net een week geleden alle 3 films herbekeken en ik merk telkens zaken op die ik niet eerder had opgemerkt. Het is een verwonderlijke film. Zolang de zelfde mensen het schrijven, ze mogen er nog 12 maken.