Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Terug naar school: tips voor een gezonde brooddoos

Nog eventjes en het nieuwe schooljaar is aangebroken. Dat betekent voor veel mama’s en papa’s dat het weer tijd is om elke dag een gezonde lunch te maken voor hun kroost. Dankzij de tips van Hella, Kim, Annelies en Laurence - de vier vrouwen achter de foodblog Gezonde Drukte - wordt dat kinderspel. 

5 reacties

  • Vicky Verpoot

    5 jaar geleden
    Ik geef mijn kinderen mee wat ze wel lusten en waarvan ik zeker weet dat ze het opeten.Is dat nu bokes met choco of préparé of eender wat dan is dat zo.Liever dan een ongezonde boterhamdoos dan dat ze deze stiekem gaan leeg maken in de vuilbak.
  • Tommy Fonteyne

    5 jaar geleden
    Pfff de meeste jongeren halen een lekker ongezond broodje bij de panos lekker dicht bij school, gemakkelijk en ook duur. Boterhammen doos is tegenwoordig not done dat is niet hip..... Duur, ongezond en snel zo we de meeste het.
  • Donald Borremans

    5 jaar geleden
    Nog maar eens ! Is ons nu nog niet dikwijls genoegd uitgelegd wat er in een gezonde brooddoos zit ? Al dan niet met wat verdoken reclame, idem voor modetrends, trouwens ...
  • Claudia Rosseel

    5 jaar geleden
    Die gezonde eiwitten zijn na een uurtje al niet voedselveilig meer als ze bij kamertemperatuur de middag moeten afwachten. Scholen voorzien geen koeling voor wie zelf zijn lunch meebrengt.
  • daniel d'hulst

    5 jaar geleden
    Een beetje vlees mag toch ook nog wel zeker ?