Foto links: de villa die de groep dacht gehuurd te hebben. Foto rechts:  eens aangekomen bleek de villa niet te bestaan.
Volledig scherm
Foto links: de villa die de groep dacht gehuurd te hebben. Foto rechts: eens aangekomen bleek de villa niet te bestaan. © Booking/Twitter

Vrienden huren voor 6.200 euro via Booking onbestaande villa in Kroatië

Voor een groepje Franse vrienden staat de zomer van 2019 voortaan gelijk met een financiële kater en een verpeste vakantie. Het tienkoppige gezelschap huurde via Booking.com voor meer dan 6.200 euro twee weken een idyllische vakantievilla op het eiland Hvar nabij de Kroatische kuststad Split. Probleem: bij aankomst bleek de villa niet te bestaan.

41 reacties

  • Gilbert Van Gorp

    5 jaar geleden
    Als je officieel boekt bij Booking.com krijgt de leverancier pas de maand later na het verblijf zijn centen. Mocht er toch iets misgegaan zijn dan blokkeert Booking.com de uitbetaling . Betaal NOOIT rechtstreeks aan de verhuurder tenzij je deze persoonlijk kent !
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Als je iets boekt op gelijk welke website voer de naam van je accommodatie in bij tripadvisor en lees daar eens de reviews . Boeking.com is goed en ik gebruik het geregeld maar de reviews zijn volgens mij niet erg betrouwbaar. Veel te veel positieve reacties en je accommodatie is altijd de beste in de streek , stad , dorp.
  • Carina Jonckers

    5 jaar geleden
    Beste wij verhuren in Kroatië gizdavac vila met privé zwembad en deze bestaat echt zo oplichters kan ik niet tegen ze misbruiken de mensen ons huis is nieuw en hebben er 1l twee ge2innen 1 van Frankrijk en nu een van Engeland via air bank of ons geboekt en wat ze op Fottos zien kringen ze ook geen valse reclam wij h1den dat ook voor via navasol alles mooi op fotto grood zwembad WiFi en zo tot we daar aan kwamen niks van aan was en put water geen WiFi en ons geld nooit terug gek
  • Liliane Vervliet

    5 jaar geleden
    Nog nooit problemen gehad bij boeken van hotels Geen ervaring met villas of huizen.Booking.com geeft de beste informatie over accomodatie ,goede en slechte revieuws aanwezig.
  • Franco Bolli

    5 jaar geleden
    Al meerdere jaren boek ik via booking.com. Nooit problemen gehad. Het ligt voor de hand dat je, in dit digitale tijdperk, ook wel extra mogelijkheden hebt om het aangebodene te controleren. Streetview, recenties en meer diepgaande zoekopdrachten. Sommige mensen laten zich gewoon bedriegen omdat ze niet meer zien dan glamour, glitter and Instaporn.