Tien dagen lang geeft Pascale Naessens tips en adviezen over haar methode aan onze lezers.
Volledig scherm
Tien dagen lang geeft Pascale Naessens tips en adviezen over haar methode aan onze lezers. © Diego Franssens

Wil je weten wat snelle koolhydraten schrappen met je lichaam doet? Doe mee aan de Puur & Lichter challenge van Pascale Naessens

Bestsellerauteur Pascale Naessens verkondigt al jaren dat gezond eten niets te maken heeft met diëten, wel met de juiste voedingsmiddelen. Maar hoe werken haar recepten precies? Altijd al benieuwd wat het schrappen van koolhydraten in brood, aardappelen, pasta, rijst en koekjes met je doet? Doe dan vanaf 24 augustus mee aan de Puur & Lichter challenge van Pascale Naessens. Schrijf je hieronder direct in en ontvang recepten, tips en adviezen van Pascale. Volg op deze pagina alle recepten tijdens de challenge.

15 reacties

  • Ewa Nowak

    5 jaar geleden
    Ik vind het erg jammer dat ik dit jaar nergens het menu kan vinden maar wel de boodschappenlijst.
  • Dominique DE RUYTE

    5 jaar geleden
    Heb ook al paar keer gedacht aan dit dieet. Maar wat als je sport, dan heb je toch koolhydraten nodig?
  • El Stavio

    5 jaar geleden
    Sinds nieuwjaar quasi geen alcohol meer gedronken,bijna elke dag twee keer sporten,een beetje op het eten letten,niet roken(nooit gedaan),al paar kilo's kwijt,maar dat fabeltje van je veel beter in je vel te voelen,zowel psychisch als fysisch..wel...een fabeltje dus.Zal wel aan mij liggen zeker..In het begin sliep ik tenminste veel beter toen ik de drank opgaf.Dat voordeel is nu ook al een paar maanden weggevallen.
  • Dick De Zeure

    5 jaar geleden
    Ik ben 65 en eet al gans mijn leven dagelijkse boerenkost,hoe vettiger hoe prettiger! Een mens is niet gemaakt om te eten als een konijn.Vroeg of laat gaan we er toch vantussen dus kan je maar beter met volle teugen genieten van het leven!
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Er bestaat helaas niet zo iets als gezond eten, of gezond leven, aangezien we toch dood gaan. Ze kunnen er niet eens de garantie bij geven dat je langer mee gaat of niet de een of andere nare ziekte krijgt, want ook zonder roken is er longkanker en zonder drinken lever en darmkanker om nog maar te zwijgen over die eenzame klonter in je hersenen om het feestje te beëindigen, of een gebroken hart. Leven is doodgaan. Basta.