Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Vijf feiten en fabels over elektrisch koken: moeilijker dan koken op gas?

Elektrisch koken heeft de toekomst aan z’n kant staan. Maar is het nu echt zoveel beter voor het milieu? En moet je al je pannen weggooien als je overstapt? Onze collega’s van AD.nl zetten vijf fabels en feiten op een rij.

7 reacties

  • Theo Van Hoof

    5 jaar geleden
    Heb je al elektrisch gekookt Linda Wellekens? Ik weet 300% zeker dat je elektrisch even smaakvol kan koken. In restaurants wordt er bijna uitsluitend op elektrische 'stoven' gekookt. Kolen zijn de grootste producenten van fijn stof. Om van de CO en CO2 uitstoot nog te zwijgen. Ik ken nog niemand die in zijn badkamer gestorven is van een elektrische boiler. Van een gasboiler zijn er honderden voorbeelden.
  • Ronald Boudewijns

    5 jaar geleden
    Zeer gezond koken is het, op electriciteit.. gas en kolen zijn zeer vervuilend.....
  • Fred De Meulemeester

    5 jaar geleden
    Het is minder gevaarlijk dan, zeker als je kinderen hebt en het is gewoon gemakkelijk koken... Of het ongezond is weet ik niet maar vergeten uitdoen zal niet gebeuren.gas daarentegen, je kan maar hopen dat je het snel ruikt als er eentje aanstaat zonder vlam aan
  • Rudy Hemmeryckx

    5 jaar geleden
    Koken kost geld, hoe je het ook doet of bekijkt.
  • Marc Zweig

    5 jaar geleden
    Koken op gas is gewoon veel leuker!!!