De vrouw werd aangevallen door drie staffordshire-terriërs.  (archieffoto)
Volledig scherm
De vrouw werd aangevallen door drie staffordshire-terriërs. (archieffoto) © Benoit De Freine

Vrouw zwaargewond na aanval drie agressieve honden: politie Rotterdam schiet staffords dood

UPDATEIn een woning in de Nederlandse grootstad Rotterdam is vannacht een vrouw zwaargewond geraakt nadat ze werd aangevallen door drie honden. De politie zag zich genoodzaakt om alle drie de beesten dood te schieten. 

17 reacties

  • Peter Vandewalle

    5 jaar geleden
    Wanneer gaan die monsters nu eindelijk verboden worden? Een mens mag geen vuurwapen in huis hebben (dat absoluut geen kwaad kan doen als het in de kast ligt), maar je mag wel meerdere van dergelijke wispelturige moordmachines hebben. Begrijpen wie begrijpen kan.
  • Kurt Winkelmans

    5 jaar geleden
    Je moet maar eens zien in de asielen, het overgrote deel van die honden die daar binnenkomen zijn van het ras stafford of bastaards met Stafford bloed erin. Veelal aangekocht omdat het stoer is om met zo een beest over straat te lopen...verkocht door broodfokkers aan de onbekwame personen.
  • Willy Petermans

    5 jaar geleden
    Een dier blijft een dier en is dus onvoorspelbaar.
  • Danny Damiaens

    5 jaar geleden
    Sommige begrijpen het nog altijd niet,de bijtkracht van een hond moet de referentie worden om als huisdier te kunnen houden.Men kan evengoed een krokodil houden als huisdier.Wat ook opvalt is dat pitbulls gehouden worden bij een bepaalde klasse in de samenleving!
  • ALBERT VERHEYEN

    5 jaar geleden
    Mijn zoon heeft een Stafford, braafste hond, gehoorzaamt perfect op commando! En aan al die criticasters die "ALLES" weten en slachtoffer verantwoordelijk vinden: in roedel worden gewonde of stervende honden verstoten, en SOMS aangevallen en zelfs gedood & verscheurd! Dus zieke hond of mens kan desgevallend aangevallen en verscheurd worden; door ALLE rassen in roedel-verband!!!