Deze beroemdheden nemen het op voor prins Harry en Meghan Markle
Volledig scherm
Deze beroemdheden nemen het op voor prins Harry en Meghan Markle © GettyImage/EPA/Reporters/WireImage

Ook deze beroemdheden nemen het op voor prins Harry en Meghan Markle: "Ze doen alles om de wereld beter te maken”

RoyaltyPrins Harry (34) en zijn echtgenote Meghan Markle (38) kwamen eerder deze week behoorlijk onder vuur te liggen toen bleek dat ze met een privéjet op vakantie gingen. Een niet zo evidente keuze voor de milieubewuste Britse royals, vonden critici. Maar heel wat beroemdheden, waaronder Pink (39) en Ellen DeGeneres (61), nemen het nu voor hen op. 

5 reacties

  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Elton John slaat dus de bal al mis tis niet omdat hij het vliegtuig betaald dat dit niet vervuilend is want daar gaat het hem om ze willen betere wereld maar zelf doen ze er niks aan!
  • Benny De Keyzer

    5 jaar geleden
    Dus al die beroemdheden vinden dat je zo veel mag vervuilen als je wil als je maar geld genoeg hebt om daarna aflaten voor een proper geweten te kopen in de vorm van een dotatie aan het Carbon Footprint? En Harry doet dat dan ook nog eens met geld dat hij van de bevolking heeft gestolen onder de vorm van dotaties aan het koningshuis, weg met die koningshuizen, weg met al die hypocrieten die oh zo voor het mileu zijn maar zelf een ecologische voetafdruk hebben ter grootte van een klein land.
  • lut vanhyfte

    5 jaar geleden
    Hoe durft men beweren dat dit koppel er alles aan doet om de wereld beter te maken! Indien zulks waar was hadden ze allang ál hun titels en privileges opgegeven om Artikel 1 der Universele Verklaring van de Rechten van de Mens strikt na te leven! Álle mensen worden vrij en GELIJK in waardigheid EN rechten geboren...
  • Christophe Moser

    5 jaar geleden
    Aahh 'tis niet wie ermee vliegt maar wie ervoor betaald right! Zeer gerusstellend om te weten dat dit slag van mensen met het welzijn van de natuur bezig zijn en aldus het goede voorbeeld geven. Bravo en nogmaals bedankt om vooral niet met de trein te reizen. Zeker weten!
  • Linda Wellekens

    5 jaar geleden
    Dat ze dat koppel toch met rust laten .... ze gunnen hen precies hun geluk niet ... Stomme britten ... Leuk en oprecht en positief koppel, vind ik zelf.