© Imageglobe

Meer details over eerste collectie van Raf Simons voor Calvin Klein

Het ontwerpdebuut van Raf Simons voor Calvin Klein zal pas in februari voor het eerst aanschouwd kunnen worden, maar nu al maakte het modehuis bekend dat de collecties voor mannen en vrouwen tijdens New York Fashion Week voortaan in een show zullen worden ondergebracht in plaats van in twee aparte shows. Er zullen ook nog slechts twee shows per jaar gehouden worden.

VVA

Nadat modemerk Bottega Venetta gisteren bekend maakte dat het zijn collecties voor mannen en vrouwen voortaan tijdens één show op New York Fashion Week zal onthullen, volgt nu ook Calvin Klein in hetzelfde spoor. De shows van het modemerk zullen ook nog slechts twee keer per jaar plaatsvinden en alle accessoires van het merk krijgen ook een plaatsje toebedeeld in de shows. Deze beslissingen werden gemaakt onder het bewind van Raf Simons, die in februari zijn eerste collectie voor het Amerikaanse merk zal showen.

Het eigen label van Raf Simons blijft ondertussen ook nog bestaan en zijn collecties voor mannen en vrouwen zullen tijdens de New York Fashion Week wel nog onder twee aparte shows worden geshowd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer